- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zalm met tomaten-spinazieslaatje en puree
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de rode ui eerst in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Maak een vinaigrette met 3 eetl. olijfolie, het citroensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zalmfilets 3 à 4 min. Aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de kerstomaten met de rode ui, de platte peterselie, de spinazie en de vinaigrette.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. Hak 100 g spinazie grof. 2 Kook de aardappelblokjes 20 min. in een bodempje water. Voeg na 15 min. de spinazie, 1 takje platte peterselie en 30 g zalm toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de rode ui eerst in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Maak een vinaigrette met 3 eetl. olijfolie, het citroensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zalmfilets 3 à 4 min. Aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de kerstomaten met de rode ui, de platte peterselie, de spinazie en de vinaigrette.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. Hak 100 g spinazie grof. 2 Kook de aardappelblokjes 20 min. in een bodempje water. Voeg na 15 min. de spinazie, 1 takje platte peterselie en 30 g zalm toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië