- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zeevruchten met mascarpone
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Deze heerlijke goudkleurige chardonnay is heel evenwichtig opgebouwd met mooie aroma's van ananas, citrusvruchten, verse boter en toast. In de mond heel smaakvol met rijp wit fruit en lichtkruidige toetsen. Het vleugje vanille is afkomstig van de vatrijping. Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië Schitterende geel-groene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en een beetje room. Sappig en rond in de mond. -Krachtig en evenwichtig, met een vrij lange afdronk.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de zeevruchten al roerend in 2 eetl. zonnebloemolie gedurende 1 à 2 min. op een hevig vuur. Haal uit de pan en hou warm.
-
Bak in dezelfde pan de sjalot glazig in 1 eetl. zonnebloemolie en voeg de tomatenblokjes, de diepgevroren erwtjes en het tomatenconcentraat toe. Roer er voorzichtig de mascarpone onder. Kruid met tijm, oregano, paprikapoeder en cayennepeper en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de zeevruchten toe en laat nog 2 à 3 min. verwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en serveer met rijst. Bestrooi eventueel met een beetje peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Deze heerlijke goudkleurige chardonnay is heel evenwichtig opgebouwd met mooie aroma's van ananas, citrusvruchten, verse boter en toast. In de mond heel smaakvol met rijp wit fruit en lichtkruidige toetsen. Het vleugje vanille is afkomstig van de vatrijping. Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië Schitterende geel-groene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en een beetje room. Sappig en rond in de mond. -Krachtig en evenwichtig, met een vrij lange afdronk.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de zeevruchten al roerend in 2 eetl. zonnebloemolie gedurende 1 à 2 min. op een hevig vuur. Haal uit de pan en hou warm.
-
Bak in dezelfde pan de sjalot glazig in 1 eetl. zonnebloemolie en voeg de tomatenblokjes, de diepgevroren erwtjes en het tomatenconcentraat toe. Roer er voorzichtig de mascarpone onder. Kruid met tijm, oregano, paprikapoeder en cayennepeper en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de zeevruchten toe en laat nog 2 à 3 min. verwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en serveer met rijst. Bestrooi eventueel met een beetje peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Argentinië Deze heerlijke goudkleurige chardonnay is heel evenwichtig opgebouwd met mooie aroma's van ananas, citrusvruchten, verse boter en toast. In de mond heel smaakvol met rijp wit fruit en lichtkruidige toetsen. Het vleugje vanille is afkomstig van de vatrijping. Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia - Italië Schitterende geel-groene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en een beetje room. Sappig en rond in de mond. -Krachtig en evenwichtig, met een vrij lange afdronk.