- Bewaar

- Bewaar
Gefrituurde pangasius met zoetzure paprikasaus
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer A.C. Vouvray Wijn Château de Brossay A.C. Cabernet d'Anjou Wijn Halfdroge rosé uit de wijngaarden van Anjou (Loire), met een mooi boeket van bloemen en fruit. Koel schenken.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de pangasiusfilets volledig ontdooien en dep droog. Snij indien nodig in kleinere stukken.
-
Kruid de bloem met peper en zout. Wentel er de stukken pangasius in.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpan en stoof de ui glazig. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat nog 3 min. stoven.
-
Voeg de rietsuiker, de ketchup en de frambozenazijn toe. Kruid met peper en zout en laat op een matig vuur 20 min. sudderen.
-
Schud de overtollige bloem van de pangasius en frituur 6 min. op 175 °C. Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pangasius over de borden en lepel er het paprikasausje rond. Dien op met frietjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer A.C. Vouvray Wijn Château de Brossay A.C. Cabernet d'Anjou Wijn Halfdroge rosé uit de wijngaarden van Anjou (Loire), met een mooi boeket van bloemen en fruit. Koel schenken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de pangasiusfilets volledig ontdooien en dep droog. Snij indien nodig in kleinere stukken.
-
Kruid de bloem met peper en zout. Wentel er de stukken pangasius in.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpan en stoof de ui glazig. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat nog 3 min. stoven.
-
Voeg de rietsuiker, de ketchup en de frambozenazijn toe. Kruid met peper en zout en laat op een matig vuur 20 min. sudderen.
-
Schud de overtollige bloem van de pangasius en frituur 6 min. op 175 °C. Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pangasius over de borden en lepel er het paprikasausje rond. Dien op met frietjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer A.C. Vouvray Wijn Château de Brossay A.C. Cabernet d'Anjou Wijn Halfdroge rosé uit de wijngaarden van Anjou (Loire), met een mooi boeket van bloemen en fruit. Koel schenken.