- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerd vispannetje met langoustines en fijne groentjes
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de langoustines volledig ontdooien en zet er 8 opzij voor de afwerking. Breek de rest van de langoustines open en verwijder het visvlees.
-
Laat de tongrolletjes met zalm oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Snij de blaadjes peterselie grof.
-
Rasp de comté fijn en meng onder de peterselie.
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de tongrolletjes naast elkaar in een ovenschaal en voeg het visvlees van de langoustines toe.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenteblokjes toe en laat 2 à 3 min. mee stoven.
-
Overgiet met de visbouillon en de room. Roer er de tomatenpuree onder en laat 1 min. koken. Schep in de ovenschaal. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg 10 min. voor het einde van de baktijd de opzijgehouden langoustines in de ovenschaal en bak mee in de oven.
-
Verwarm de diepgevroren aardappelpuree samen met de melk al roerend op een zacht vuur. Roer er het bieslook onder.
-
Strooi 5 min. voor het einde van de baktijd de geraspte kaas met peterselie over de visschotel. Zet de laatste 2 à 3 min. de ovengrill aan.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 2 hondstongrolletjes en lepel er de groenten en het langoustinevlees over. Serveer met de aardappelpuree en werk elk bord af met 2 hele langoustines.
Een leuke presentatie voor de aardappelpuree: Laat de aardappelpuree volledig ontdooien en lepel in een spuitzak. Spuit de puree in torentjes op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk met losgeklopt ei en verwarm 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de langoustines volledig ontdooien en zet er 8 opzij voor de afwerking. Breek de rest van de langoustines open en verwijder het visvlees.
-
Laat de tongrolletjes met zalm oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Snij de blaadjes peterselie grof.
-
Rasp de comté fijn en meng onder de peterselie.
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de tongrolletjes naast elkaar in een ovenschaal en voeg het visvlees van de langoustines toe.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenteblokjes toe en laat 2 à 3 min. mee stoven.
-
Overgiet met de visbouillon en de room. Roer er de tomatenpuree onder en laat 1 min. koken. Schep in de ovenschaal. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg 10 min. voor het einde van de baktijd de opzijgehouden langoustines in de ovenschaal en bak mee in de oven.
-
Verwarm de diepgevroren aardappelpuree samen met de melk al roerend op een zacht vuur. Roer er het bieslook onder.
-
Strooi 5 min. voor het einde van de baktijd de geraspte kaas met peterselie over de visschotel. Zet de laatste 2 à 3 min. de ovengrill aan.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 2 hondstongrolletjes en lepel er de groenten en het langoustinevlees over. Serveer met de aardappelpuree en werk elk bord af met 2 hele langoustines.
Een leuke presentatie voor de aardappelpuree: Laat de aardappelpuree volledig ontdooien en lepel in een spuitzak. Spuit de puree in torentjes op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk met losgeklopt ei en verwarm 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili