- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde spaghetti met herfstgroenten
Onze drankensuggesties
Bier Guldenberg Goudblond bier met fijn aroma van hop in de neus. In de mond vol, licht en zoet met een bittere toets. Wijn Vaugelas `Les Falaises' - A.O.P. Languedoc Pittig wit wijntje, droog en fris met een vleugje perzik en een mooie lengte.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en de draden.
-
Snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Schil de pastinaken en de peterseliewortel en snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de rode ui in fijne reepjes.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de pompoen, de peterseliewortel, de pastinaak en de rode ui over een bakplaat met bakpapier.
-
Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met de tijm, peper en zout.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot, voeg het knoflook en de spinazie toe en laat slinken.
-
Voeg de ricotta toe en kruid met peper en zout.
-
Haal de geroosterde groenten uit de oven en doe ze in een ovenschaal.
-
Schik er de spaghetti op en overgiet met de passata. Bestrooi met de Provençaalse kruiden.
-
Bedek met de spinazie en werk af met de pompoenpitten.
-
Zet nog 15 min. in de oven.
Onze drankensuggesties
Bier Guldenberg Goudblond bier met fijn aroma van hop in de neus. In de mond vol, licht en zoet met een bittere toets. Wijn Vaugelas `Les Falaises' - A.O.P. Languedoc Pittig wit wijntje, droog en fris met een vleugje perzik en een mooie lengte.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de pompoen en verwijder de pitten en de draden.
-
Snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Schil de pastinaken en de peterseliewortel en snij in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de rode ui in fijne reepjes.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de pompoen, de peterseliewortel, de pastinaak en de rode ui over een bakplaat met bakpapier.
-
Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met de tijm, peper en zout.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot, voeg het knoflook en de spinazie toe en laat slinken.
-
Voeg de ricotta toe en kruid met peper en zout.
-
Haal de geroosterde groenten uit de oven en doe ze in een ovenschaal.
-
Schik er de spaghetti op en overgiet met de passata. Bestrooi met de Provençaalse kruiden.
-
Bedek met de spinazie en werk af met de pompoenpitten.
-
Zet nog 15 min. in de oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Guldenberg Goudblond bier met fijn aroma van hop in de neus. In de mond vol, licht en zoet met een bittere toets. Wijn Vaugelas `Les Falaises' - A.O.P. Languedoc Pittig wit wijntje, droog en fris met een vleugje perzik en een mooie lengte.