- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde varkenssneden met aardappelgnocchi en groentjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Toscana I.G.T. `Campo al Moro' Sangiovese Campo al Moro Maremma - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Pluk de basilicumblaadjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en voeg de passata toe. Laat 10 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Doe de passata in een ovenschaal en leg er de varkenssneden in. Beleg met de ham en de geraspte kaas. Kruid met peper en zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de champignons, de aardappelgnocchi en de spaghettigroenten 10 à 15 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de basilicumblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Toscana I.G.T. `Campo al Moro' Sangiovese Campo al Moro Maremma - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Pluk de basilicumblaadjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en voeg de passata toe. Laat 10 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Doe de passata in een ovenschaal en leg er de varkenssneden in. Beleg met de ham en de geraspte kaas. Kruid met peper en zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de champignons, de aardappelgnocchi en de spaghettigroenten 10 à 15 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Toscana I.G.T. `Campo al Moro' Sangiovese Campo al Moro Maremma - Italië