Gegratineerde varkenssneden met aardappelgnocchi en groentjes
Gegratineerde varkenssneden met aardappelgnocchi en groentjes

Gegratineerde varkenssneden met aardappelgnocchi en groentjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 590 kcal
Vet 21.3 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 52.5 g
Suiker 13.6 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 44.4 g
Zout 3.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de champignons in 4.

  4. Pluk de basilicumblaadjes.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en voeg de passata toe. Laat 10 min. koken. Kruid met peper en zout.

  8. Doe de passata in een ovenschaal en leg er de varkenssneden in. Beleg met de ham en de geraspte kaas. Kruid met peper en zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  9. Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de champignons, de aardappelgnocchi en de spaghettigroenten 10 à 15 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Werk af met de basilicumblaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de champignons in 4.

  4. Pluk de basilicumblaadjes.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en voeg de passata toe. Laat 10 min. koken. Kruid met peper en zout.

  8. Doe de passata in een ovenschaal en leg er de varkenssneden in. Beleg met de ham en de geraspte kaas. Kruid met peper en zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  9. Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de champignons, de aardappelgnocchi en de spaghettigroenten 10 à 15 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Werk af met de basilicumblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 590 kcal
Vet 21.3 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 52.5 g
Suiker 13.6 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 44.4 g
Zout 3.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Toscana I.G.T. `Campo al Moro' Sangiovese Campo al Moro Maremma - Italië

Bekijk het recept digitaal