- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde visvinkjes met courgette-paprikasaus
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay `Chassagne-Montrachet'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode uien fijn en rasp de schil van de citroen.
-
Scheur de blaadjes basilicum in kleinere stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde rode ui glazig.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes en de courgetteblokjes toe, en overgiet met de passata. Laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng ondertussen het paneermeel met de citroenzeste, de blaadjes basilicum en 2 eetl. olijfolie.
-
Giet de groentesaus in een ovenschaal en schik er de visvinkjes op. Bedek de visvinkjes met het gekruide paneermeel en druk lichtjes aan. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Lekker met pasta, rijst of stokbrood.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay `Chassagne-Montrachet'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode uien fijn en rasp de schil van de citroen.
-
Scheur de blaadjes basilicum in kleinere stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde rode ui glazig.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes en de courgetteblokjes toe, en overgiet met de passata. Laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng ondertussen het paneermeel met de citroenzeste, de blaadjes basilicum en 2 eetl. olijfolie.
-
Giet de groentesaus in een ovenschaal en schik er de visvinkjes op. Bedek de visvinkjes met het gekruide paneermeel en druk lichtjes aan. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Lekker met pasta, rijst of stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay `Chassagne-Montrachet'