- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde gamba’s met lookbroodjes
Onze drankensuggesties
Wijn Dordonia #24 I.G.P. Dordogne - Périgord Bier Saison Dupont Biologique Saison
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Snij de het stokbrood in schijfjes.
-
Laat de boter op kamertemperatuur komen en meng met het knoflook en de peterselie. Kruid met peper en zout en besmeer er de broodjes mee.
-
Meng de rauwkostmix met de cocktailsaus en kruid met peper en zout.
-
Meng de olijfolie met het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Haal de gamba’s door de olie.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de lookbroodjes op de zijkant van de barbecuegrill, zodat de boter in het broodje smelt. Bak de gamba’s 1 min. langs elke kant op de barbecue.
-
Verdeel de rauwkostmix over de borden, schik er de gamba’s op en serveer met de krokante lookbroodjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Dordonia #24 I.G.P. Dordogne - Périgord Bier Saison Dupont Biologique Saison
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Snij de het stokbrood in schijfjes.
-
Laat de boter op kamertemperatuur komen en meng met het knoflook en de peterselie. Kruid met peper en zout en besmeer er de broodjes mee.
-
Meng de rauwkostmix met de cocktailsaus en kruid met peper en zout.
-
Meng de olijfolie met het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Haal de gamba’s door de olie.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de lookbroodjes op de zijkant van de barbecuegrill, zodat de boter in het broodje smelt. Bak de gamba’s 1 min. langs elke kant op de barbecue.
-
Verdeel de rauwkostmix over de borden, schik er de gamba’s op en serveer met de krokante lookbroodjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Dordonia #24 I.G.P. Dordogne - Périgord Bier Saison Dupont Biologique Saison