- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde mojito-perziken met basilicumsaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pluk de blaadjes basilicum (hou er enkele apart voor de afwerking).
-
Snij de perziken in schijfjes en verwijder de pit.
-
Snij de aardbeien in 4 (hou het kroontje eraan).
-
Pers de limoen.
-
Snij de passievrucht in 2 en schep er het vruchtvlees uit.
-
Bereiding:
-
Bereiding (10 min.)
-
Mix het basilicum fijn, samen met de olijfolie, het sap van de limoen, de rietsuiker en een beetje peper. Meng er het vruchtvlees van de passievrucht onder.
-
Grill de perziken kort aan elke kant op de barbecue. Verdeel over de borden bord en overgiet met de basilicumsaus. Lepel op elk bord een bolletje mojitosorbet. Werk af met de aardbeien en de rest van de basilicumblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pluk de blaadjes basilicum (hou er enkele apart voor de afwerking).
-
Snij de perziken in schijfjes en verwijder de pit.
-
Snij de aardbeien in 4 (hou het kroontje eraan).
-
Pers de limoen.
-
Snij de passievrucht in 2 en schep er het vruchtvlees uit.
-
Bereiding:
-
Bereiding (10 min.)
-
Mix het basilicum fijn, samen met de olijfolie, het sap van de limoen, de rietsuiker en een beetje peper. Meng er het vruchtvlees van de passievrucht onder.
-
Grill de perziken kort aan elke kant op de barbecue. Verdeel over de borden bord en overgiet met de basilicumsaus. Lepel op elk bord een bolletje mojitosorbet. Werk af met de aardbeien en de rest van de basilicumblaadjes.