- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde oesters met granaatappel en koriander
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Snipper de sjalot heel fijn en meng met de granaatappelpitten.
-
Meng voor de vinaigrette de sesamolie met de sojasaus en het limoensap. Kruid met zwarte peper.
-
Open de oesters.
-
Bereiding:
-
Leg de oesters tegen elkaar op een bakplaat zodat ze stabiel blijven liggen.
-
Verdeel de vinaigrette over de oesters en zet 1 à 2 min. onder de grill.
-
Leg de oesters op een bedje van grof zeezout in een schaal. Werk af met de granaatappelpitten en wat plukjes koriander.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Snipper de sjalot heel fijn en meng met de granaatappelpitten.
-
Meng voor de vinaigrette de sesamolie met de sojasaus en het limoensap. Kruid met zwarte peper.
-
Open de oesters.
-
Bereiding:
-
Leg de oesters tegen elkaar op een bakplaat zodat ze stabiel blijven liggen.
-
Verdeel de vinaigrette over de oesters en zet 1 à 2 min. onder de grill.
-
Leg de oesters op een bedje van grof zeezout in een schaal. Werk af met de granaatappelpitten en wat plukjes koriander.