- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde seitan met aubergine en paprika
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de seitan uitlekken, dep droog en snij in dunne sneden.
-
Mix de hazelnoten grof. Meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Mix de groene en zwarte olijven grof samen met de dragon, de oregano en de tijm. Kruid met peper en zout.
-
Snij de aubergines in dunne schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Vet een ovenschaal lichtjes in met 1 koffiel. olijfolie en schik er de sneden seitan in. Bedek met de olijvenmengeling, druk goed aan en bestrooi met de gemixte hazelnoten. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet daarna 3 min. onder de ovengrill.
-
Kook ondertussen de tarwegraantjes samen met de rozemarijn gaar in de groentebouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een kookpot. Voeg de schijfjes aubergine en de stukken paprika toe, dek af en laat 10 min. stoven. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de seitan uitlekken, dep droog en snij in dunne sneden.
-
Mix de hazelnoten grof. Meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Mix de groene en zwarte olijven grof samen met de dragon, de oregano en de tijm. Kruid met peper en zout.
-
Snij de aubergines in dunne schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Vet een ovenschaal lichtjes in met 1 koffiel. olijfolie en schik er de sneden seitan in. Bedek met de olijvenmengeling, druk goed aan en bestrooi met de gemixte hazelnoten. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet daarna 3 min. onder de ovengrill.
-
Kook ondertussen de tarwegraantjes samen met de rozemarijn gaar in de groentebouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een kookpot. Voeg de schijfjes aubergine en de stukken paprika toe, dek af en laat 10 min. stoven. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont