Gegrilde tomaten
Gegrilde tomaten

Gegrilde tomaten

25 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 8 g
Koolhydraat 5 g
Eiwit 2.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder het kroontje van 4 tomaten en snij vervolgens in 2. Snij onder aan elke helft een dun schijfje af, zodat ze niet omrollen.

  3. Meng 2 eetl. boter, 1 eetl. paneermeel, 1 eetl. geraspte parmezaan, 1 eetl. fijngesnipperde peterselie en 2 geperste knoflookteentjes.

  4. Verdeel die mengeling over de halve tomaten en leg in een ovenschotel. Zet de tomaten 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  5. Afwerking:
  6. Serveer met lamsvlees of gegrild vlees.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder het kroontje van 4 tomaten en snij vervolgens in 2. Snij onder aan elke helft een dun schijfje af, zodat ze niet omrollen.

  3. Meng 2 eetl. boter, 1 eetl. paneermeel, 1 eetl. geraspte parmezaan, 1 eetl. fijngesnipperde peterselie en 2 geperste knoflookteentjes.

  4. Verdeel die mengeling over de halve tomaten en leg in een ovenschotel. Zet de tomaten 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  5. Afwerking:
  6. Serveer met lamsvlees of gegrild vlees.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 8 g
Koolhydraat 5 g
Eiwit 2.7 g

Bekijk het recept digitaal