- Bewaar
- Bewaar
Gegrilde zalmbrazade met mediterraans pastaslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Hak intussen de peterselie en de rucola grof. Snij de artisjokharten in 4 partjes en halveer de olijven en de kerstomaten.
-
Snipper het knoflook fijn en meng met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Meng de groenten, de rucola, de platte peterselie en de knoflookdressing onder de pasta. Bestrooi met de parmezaanschilfers.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak de zalmbrazades op de barbecue (instructies: zie verpakking).
Onze drankensuggesties
Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Hak intussen de peterselie en de rucola grof. Snij de artisjokharten in 4 partjes en halveer de olijven en de kerstomaten.
-
Snipper het knoflook fijn en meng met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Meng de groenten, de rucola, de platte peterselie en de knoflookdressing onder de pasta. Bestrooi met de parmezaanschilfers.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak de zalmbrazades op de barbecue (instructies: zie verpakking).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves