Gegrilde zalmbrazade met mediterraans pastaslaatje

Gegrilde zalmbrazade met mediterraans pastaslaatje

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 3406 kj
Energie 814 kcal
Vet 33.6 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraat 81.9 g
Suiker 10.9 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 43.1 g
Zout 2.1 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (25 min.)

    Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.

  2. Hak intussen de peterselie en de rucola grof. Snij de artisjokharten in 4 partjes en halveer de olijven en de kerstomaten.

  3. Snipper het knoflook fijn en meng met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.

  4. Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.

  5. Meng de groenten, de rucola, de platte peterselie en de knoflookdressing onder de pasta. Bestrooi met de parmezaanschilfers.

  6. Bereiding op de barbecue (20 min.)
  7. Bak de zalmbrazades op de barbecue (instructies: zie verpakking).

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (25 min.)

    Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.

  2. Hak intussen de peterselie en de rucola grof. Snij de artisjokharten in 4 partjes en halveer de olijven en de kerstomaten.

  3. Snipper het knoflook fijn en meng met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.

  4. Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.

  5. Meng de groenten, de rucola, de platte peterselie en de knoflookdressing onder de pasta. Bestrooi met de parmezaanschilfers.

  6. Bereiding op de barbecue (20 min.)
  7. Bak de zalmbrazades op de barbecue (instructies: zie verpakking).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 3406 kj
Energie 814 kcal
Vet 33.6 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraat 81.9 g
Suiker 10.9 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 43.1 g
Zout 2.1 g
natrium 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Le Peyrat Blanc A.O.P. Graves

Bekijk het recept digitaal