- Bewaar

- Bewaar
Geitenkaastaartje met tomaat en maanzaad
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Haal het bladerdeeg ± 30 min. voor gebruik uit de diepvries.
-
Snipper het lente-uitje fijn.
-
Bereiding:
-
(10 min. + ± 25 min. in de oven + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij elke plak bladerdeeg in 2 vierkanten en rol lichtjes uit zodat ze het individuele taartvormpje overlappen. Druk elk plakje bladerdeeg goed in een taartvormpje en bestrooi de randen met het maanzaad.
-
Klop de eieren samen met de room los en roer er de geitenkaas onder. Kruid met de tijm, peper en zout. Roer er de lente-ui, de diepgevroren tomatenblokjes en het sesamzaad onder.
-
Verdeel het mengsel over de taartvormpjes. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen. Geef mee in de brooddoos.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Haal het bladerdeeg ± 30 min. voor gebruik uit de diepvries.
-
Snipper het lente-uitje fijn.
-
Bereiding:
-
(10 min. + ± 25 min. in de oven + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij elke plak bladerdeeg in 2 vierkanten en rol lichtjes uit zodat ze het individuele taartvormpje overlappen. Druk elk plakje bladerdeeg goed in een taartvormpje en bestrooi de randen met het maanzaad.
-
Klop de eieren samen met de room los en roer er de geitenkaas onder. Kruid met de tijm, peper en zout. Roer er de lente-ui, de diepgevroren tomatenblokjes en het sesamzaad onder.
-
Verdeel het mengsel over de taartvormpjes. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen. Geef mee in de brooddoos.