- Bewaar

- Bewaar
Gekaramelliseerde kippenbrochette met krokant slaatje en Turks brood
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Meng de ketchup met 2 eetl. bloemenhoning en de worcestersaus.
-
Snij de kipfilets in lange repen en steek op brochettestokjes. Bestrijk met de marinade en kruid met peper en zout.
-
Rasp de wortelen.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Meng onder de geraspte wortelen, de jonge slascheuten en de rozijnen.
-
Maak een vinaigrette met 3 eetl. olijfolie, de mosterd, 1 eetl. bloemenhoning en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Snij het knoflook in 2.
-
Snij het Turks brood in grote sneden en wrijf in met het knoflook. Bestrijk lichtjes met 2 eetl. olijfolie.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de kippenbrochettes ± 10 min. op een matig warme barbecue. Keer regelmatig om.
-
Gril intussen de sneden Turks brood lichtjes goudbruin op de rand van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Breng de salade op smaak met de vinaigrette en serveer met de kippenbrochettes en het Turks brood.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Meng de ketchup met 2 eetl. bloemenhoning en de worcestersaus.
-
Snij de kipfilets in lange repen en steek op brochettestokjes. Bestrijk met de marinade en kruid met peper en zout.
-
Rasp de wortelen.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Meng onder de geraspte wortelen, de jonge slascheuten en de rozijnen.
-
Maak een vinaigrette met 3 eetl. olijfolie, de mosterd, 1 eetl. bloemenhoning en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Snij het knoflook in 2.
-
Snij het Turks brood in grote sneden en wrijf in met het knoflook. Bestrijk lichtjes met 2 eetl. olijfolie.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de kippenbrochettes ± 10 min. op een matig warme barbecue. Keer regelmatig om.
-
Gril intussen de sneden Turks brood lichtjes goudbruin op de rand van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Breng de salade op smaak met de vinaigrette en serveer met de kippenbrochettes en het Turks brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France