- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde champignons met groene kruiden
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de tijm en marjolein met de olijfolie.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Leg de champignons in een brede ovenschaal, verdeel er de kruidenolie over en meng goed. Voeg eventueel 3 eetl. water toe. Kruid met peper en zout en schuif 18 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Besprenkel met citroen en werk af met de fijngesnipperde peterselie.
-
Afwerking:
-
Dien warm of koud op.
Variant Ook lekker met oesterzwammen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de tijm en marjolein met de olijfolie.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Leg de champignons in een brede ovenschaal, verdeel er de kruidenolie over en meng goed. Voeg eventueel 3 eetl. water toe. Kruid met peper en zout en schuif 18 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Besprenkel met citroen en werk af met de fijngesnipperde peterselie.
-
Afwerking:
-
Dien warm of koud op.
Variant Ook lekker met oesterzwammen.