Gemarineerde champignons met groene kruiden
Gemarineerde champignons met groene kruiden

Gemarineerde champignons met groene kruiden

25 min.
Aperitiefhapje
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 65 kcal
Vet 6 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de tijm en marjolein met de olijfolie.

  3. Snipper de peterselie fijn.

  4. Bereiding:
  5. Leg de champignons in een brede ovenschaal, verdeel er de kruidenolie over en meng goed. Voeg eventueel 3 eetl. water toe. Kruid met peper en zout en schuif 18 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  6. Besprenkel met citroen en werk af met de fijngesnipperde peterselie.

  7. Afwerking:
  8. Dien warm of koud op.

Tip

Variant Ook lekker met oesterzwammen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de tijm en marjolein met de olijfolie.

  3. Snipper de peterselie fijn.

  4. Bereiding:
  5. Leg de champignons in een brede ovenschaal, verdeel er de kruidenolie over en meng goed. Voeg eventueel 3 eetl. water toe. Kruid met peper en zout en schuif 18 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  6. Besprenkel met citroen en werk af met de fijngesnipperde peterselie.

  7. Afwerking:
  8. Dien warm of koud op.

Tip

Variant Ook lekker met oesterzwammen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 65 kcal
Vet 6 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 2.2 g

Bekijk het recept digitaal