Gepaneerde kabeljauw met snelle venkelroomsaus
Gepaneerde kabeljauw met snelle venkelroomsaus

Gepaneerde kabeljauw met snelle venkelroomsaus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 412 kcal
Vet 26.6 g
Koolhydraat 19.9 g
Eiwit 15.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (15 min.)

  4. Snipper de sjalotten en het bieslook fijn.

  5. Snij de venkelknollen doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in kleine blokjes van 2 cm.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de venkelblokjes 10 min. Kruid met peper en zout.

  8. Doe intussen de sjalotten samen met de wijn in een kookpot en breng aan de kook. Laat sudderen tot al het vocht is opgenomen.

  9. Overgiet met de visbouillon en laat voor de helft inkoken. Voeg de room toe en kruid met het fijngesnipperde bieslook, peper en zout. Roer de saus onder de venkel.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (15 min.)

  4. Snipper de sjalotten en het bieslook fijn.

  5. Snij de venkelknollen doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in kleine blokjes van 2 cm.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de venkelblokjes 10 min. Kruid met peper en zout.

  8. Doe intussen de sjalotten samen met de wijn in een kookpot en breng aan de kook. Laat sudderen tot al het vocht is opgenomen.

  9. Overgiet met de visbouillon en laat voor de helft inkoken. Voeg de room toe en kruid met het fijngesnipperde bieslook, peper en zout. Roer de saus onder de venkel.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 412 kcal
Vet 26.6 g
Koolhydraat 19.9 g
Eiwit 15.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugs Witbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië

Bekijk het recept digitaal