Gepaneerde kalkoen met krieltjes, broccoli en Griekse yoghurt
Gepaneerde kalkoen met krieltjes, broccoli en Griekse yoghurt

Gepaneerde kalkoen met krieltjes, broccoli en Griekse yoghurt

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 656 kcal
Energie 2745 kj
Vet 33.5 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraat 52.6 g
Suiker 7.1 g
Vezel 11.3 g
Eiwit 30.5 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.

    Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli samen met de boontjes 8 min. onafgedekt gaar. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwtjes toe. Giet af.

  2. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 10 min. goudbruin op een matig vuur.

  3. Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de krieltjes 10 min. goudbruin Kruid met peper en zout.

  4. Snipper ondertussen de dille en de sjalot fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.

    Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli samen met de boontjes 8 min. onafgedekt gaar. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwtjes toe. Giet af.

  2. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 10 min. goudbruin op een matig vuur.

  3. Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de krieltjes 10 min. goudbruin Kruid met peper en zout.

  4. Snipper ondertussen de dille en de sjalot fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 656 kcal
Energie 2745 kj
Vet 33.5 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraat 52.6 g
Suiker 7.1 g
Vezel 11.3 g
Eiwit 30.5 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune A.O.P. Albert Bichot Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal