- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kalkoen met krieltjes, broccoli en Griekse yoghurt
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune A.O.P. Albert Bichot Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli samen met de boontjes 8 min. onafgedekt gaar. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwtjes toe. Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 10 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de krieltjes 10 min. goudbruin Kruid met peper en zout.
-
Snipper ondertussen de dille en de sjalot fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune A.O.P. Albert Bichot Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli samen met de boontjes 8 min. onafgedekt gaar. Voeg de laatste 2 min. de diepgevroren erwtjes toe. Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 10 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de krieltjes 10 min. goudbruin Kruid met peper en zout.
-
Snipper ondertussen de dille en de sjalot fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune A.O.P. Albert Bichot Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier