- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kalkoen met preirisotto en hazelnoten
Onze drankensuggesties
Vin Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux Bière Bush Caractère Bière ambrée
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalotten glazig. Voeg de rijst toe en roer goed om. Overgiet met de wijn en laat verdampen.
-
Voeg de diepgevroren prei toe en laat 2 min. stoven. Verkruimel er de bouillonblokjes over en overgiet met 8 dl water. Breng aan de kook en laat 18 min. afgedekt sudderen.
-
Smelt intussen 1/3 van de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gepaneerde kalkoen ± 3 min. aan elke kant.
-
Hak de hazelnoten grof en rasp de parmezaan.
-
Haal de risotto van het vuur en meng er de rest van de boter en de parmezaan onder. Kruid met peper en zout.
-
Schep de risotto op de borden, bestrooi met de hazelnoten en serveer met de gepaneerde kalkoen.
Onze drankensuggesties
Vin Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux Bière Bush Caractère Bière ambrée
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalotten glazig. Voeg de rijst toe en roer goed om. Overgiet met de wijn en laat verdampen.
-
Voeg de diepgevroren prei toe en laat 2 min. stoven. Verkruimel er de bouillonblokjes over en overgiet met 8 dl water. Breng aan de kook en laat 18 min. afgedekt sudderen.
-
Smelt intussen 1/3 van de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gepaneerde kalkoen ± 3 min. aan elke kant.
-
Hak de hazelnoten grof en rasp de parmezaan.
-
Haal de risotto van het vuur en meng er de rest van de boter en de parmezaan onder. Kruid met peper en zout.
-
Schep de risotto op de borden, bestrooi met de hazelnoten en serveer met de gepaneerde kalkoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Vin Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux Bière Bush Caractère Bière ambrée