- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kip-champignon met bloemkoolgratin en aardappelen
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca Chili Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Bak intussen de bloemkoolgratin 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gepaneerde kip 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Meng de rauwkost met de dressing en kruid met peper en zout. Serveer met de kip, de aardappelen en de bloemkoolgratin.
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca Chili Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.
-
Bak intussen de bloemkoolgratin 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gepaneerde kip 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Meng de rauwkost met de dressing en kruid met peper en zout. Serveer met de kip, de aardappelen en de bloemkoolgratin.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca Chili Bier Postel Tripel Blond abdijbier