Gepaneerde kip-champignon met bloemkoolgratin en aardappelen
Gepaneerde kip-champignon met bloemkoolgratin en aardappelen

Gepaneerde kip-champignon met bloemkoolgratin en aardappelen

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 628 kcal
Energie 2628 kj
Vet 32.4 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraat 54.9 g
Suiker 8.9 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 25 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.

  4. Bak intussen de bloemkoolgratin 20 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gepaneerde kip 4 à 5 min. aan elke kant.

  6. Meng de rauwkost met de dressing en kruid met peper en zout. Serveer met de kip, de aardappelen en de bloemkoolgratin.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur.

  4. Bak intussen de bloemkoolgratin 20 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gepaneerde kip 4 à 5 min. aan elke kant.

  6. Meng de rauwkost met de dressing en kruid met peper en zout. Serveer met de kip, de aardappelen en de bloemkoolgratin.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 628 kcal
Energie 2628 kj
Vet 32.4 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraat 54.9 g
Suiker 8.9 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 25 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca Chili Bier Postel Tripel Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal