- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kippenhaasjes met tagliatelle alla caprese
Onze drankensuggesties
Bier Bertinchamps Blond Blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Klop het ei los.
-
Meng de panko met de grana padano, de tijm, het paprikapoeder, peper en zout.
-
Verdeel de kerstomaten in kleine trosjes.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Voeg de passata, de champignons en 5 dl water toe. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.
-
Giet de passata in een ovenschaal en verdeel er 12 nestjes tagliatelle en de trosjes kerstomaat over. Leg in elk nestje tagliatelle 1 mozzarellabolletje. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Wentel intussen de kippenhaasjes door het losgeklopte ei en daarna door de gekruide panko.
-
Verhit 4 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes 2 à 3 min. aan alle kanten op een matig vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer de kippenhaasjes met de tagliatelle en de kerstomaten. Werk af met het basilicum.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (25 min.) 1 Snij 80 g champignons en 20 g kippenhaasje fijn. Breek 40 g tagliatelle in stukjes. 2 Kook alles 20 min. in ongezouten water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Bertinchamps Blond Blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Klop het ei los.
-
Meng de panko met de grana padano, de tijm, het paprikapoeder, peper en zout.
-
Verdeel de kerstomaten in kleine trosjes.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Voeg de passata, de champignons en 5 dl water toe. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.
-
Giet de passata in een ovenschaal en verdeel er 12 nestjes tagliatelle en de trosjes kerstomaat over. Leg in elk nestje tagliatelle 1 mozzarellabolletje. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Wentel intussen de kippenhaasjes door het losgeklopte ei en daarna door de gekruide panko.
-
Verhit 4 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes 2 à 3 min. aan alle kanten op een matig vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer de kippenhaasjes met de tagliatelle en de kerstomaten. Werk af met het basilicum.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (25 min.) 1 Snij 80 g champignons en 20 g kippenhaasje fijn. Breek 40 g tagliatelle in stukjes. 2 Kook alles 20 min. in ongezouten water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bertinchamps Blond Blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny