- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde roodbaars met citroensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne Chardonnay `Les Cailloux' A.C. Bourgogne Albert Bichot Droge witte wijn van het huis Bichot in Beaune. Verfijnde smaak en deli-caat boeket, typische eigenschappen van de chardonnaydruif. Wijn Argento Chardonnay Argentinië Deze heerlijke goudkleurige chardonnay is heel evenwichtig opgebouwd met mooie aroma's van ananas, citrusvruchten, verse boter en toast. In de mond heel smaakvol met rijp wit fruit en lichtkruidige toetsen. Het vleugje vanille is afkomstig van de vatrijping.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis gedurende 5 min. oppervlakkig ontdooien in de microgolfoven op ontdooistand.
-
Doe de cornflakes in een plastic zak en plet met een deegrol of fles tot fijne stukjes.
-
Snij de halve citroen in 4 schijfjes.
-
Snipper de sjalotten.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Dep de vis goed droog. Strijk in met de honing en rol door de fijngedrukte cornflakes. Kruid met peper en zout.
-
Doe de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde vis 4 min. langs beide zijden op een matig vuur.
-
Doe alle ingrediënten voor de saus in een kookpan en laat gedurende 10 min. koken. Mix tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de vis op elk bord en giet de saus errond. Serveer met aardappelpuree en spinaziemousse en garneer met een schijfje citroen.
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne Chardonnay `Les Cailloux' A.C. Bourgogne Albert Bichot Droge witte wijn van het huis Bichot in Beaune. Verfijnde smaak en deli-caat boeket, typische eigenschappen van de chardonnaydruif. Wijn Argento Chardonnay Argentinië Deze heerlijke goudkleurige chardonnay is heel evenwichtig opgebouwd met mooie aroma's van ananas, citrusvruchten, verse boter en toast. In de mond heel smaakvol met rijp wit fruit en lichtkruidige toetsen. Het vleugje vanille is afkomstig van de vatrijping.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis gedurende 5 min. oppervlakkig ontdooien in de microgolfoven op ontdooistand.
-
Doe de cornflakes in een plastic zak en plet met een deegrol of fles tot fijne stukjes.
-
Snij de halve citroen in 4 schijfjes.
-
Snipper de sjalotten.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Dep de vis goed droog. Strijk in met de honing en rol door de fijngedrukte cornflakes. Kruid met peper en zout.
-
Doe de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde vis 4 min. langs beide zijden op een matig vuur.
-
Doe alle ingrediënten voor de saus in een kookpan en laat gedurende 10 min. koken. Mix tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de vis op elk bord en giet de saus errond. Serveer met aardappelpuree en spinaziemousse en garneer met een schijfje citroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne Chardonnay `Les Cailloux' A.C. Bourgogne Albert Bichot Droge witte wijn van het huis Bichot in Beaune. Verfijnde smaak en deli-caat boeket, typische eigenschappen van de chardonnaydruif. Wijn Argento Chardonnay Argentinië Deze heerlijke goudkleurige chardonnay is heel evenwichtig opgebouwd met mooie aroma's van ananas, citrusvruchten, verse boter en toast. In de mond heel smaakvol met rijp wit fruit en lichtkruidige toetsen. Het vleugje vanille is afkomstig van de vatrijping.