- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde schar met ovengroenten en aardappelgolfjes
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana – Italië Bier Leffe Blond 0,0 % Alcoholvrij bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 25 min. In de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de aardappelgolfjes met de ovengroenten, de diepgevroren pompoenblokjes en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de rozemarijn fijn en strooi over de groenten. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de schar 2 min. aan elke kant goudbruin.
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana – Italië Bier Leffe Blond 0,0 % Alcoholvrij bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 25 min. In de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de aardappelgolfjes met de ovengroenten, de diepgevroren pompoenblokjes en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de rozemarijn fijn en strooi over de groenten. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de schar 2 min. aan elke kant goudbruin.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana – Italië Bier Leffe Blond 0,0 % Alcoholvrij bier