- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde varkenskoteletten op Italiaanse wijze
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux Bier Waterloo Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Klop in een diep bord het ei los met de olijfolie. Meng in een plat bord de parmezaan met het paneermeel.
-
Snij de champignons en de ui fijn. Pers het knoflook.
-
Rol de koteletten dunner met een deegrol of klop platter met een vleeshamer. Wentel de koteletten eerst door het losgeklopte ei en daarna door het parmezaanmengsel.
-
Verhit de boter en de arachideolie in een braadpan en bak de koteletten 5 min. aan elke kant op een zacht vuur. Draai het vlees voorzichtig om met een spatel zodat de gepaneerde korst heel blijft. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Maak de saus: stoof de ui, het geperste knoflook en de champignons enkele min. in het braadvocht van de koteletten. Voeg de bloem toe en roer goed om. Doe er de tomatenpuree en 4 dl water bij en verkruimel er het bouillonblokje over. Roer goed en laat even inkoken. Voeg de diepgevroren erwten toe. Kruid met cayennepeper en indien nodig met peper en zout.
-
Serveer de koteletten met de tagliatelle en de saus.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux Bier Waterloo Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Klop in een diep bord het ei los met de olijfolie. Meng in een plat bord de parmezaan met het paneermeel.
-
Snij de champignons en de ui fijn. Pers het knoflook.
-
Rol de koteletten dunner met een deegrol of klop platter met een vleeshamer. Wentel de koteletten eerst door het losgeklopte ei en daarna door het parmezaanmengsel.
-
Verhit de boter en de arachideolie in een braadpan en bak de koteletten 5 min. aan elke kant op een zacht vuur. Draai het vlees voorzichtig om met een spatel zodat de gepaneerde korst heel blijft. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Maak de saus: stoof de ui, het geperste knoflook en de champignons enkele min. in het braadvocht van de koteletten. Voeg de bloem toe en roer goed om. Doe er de tomatenpuree en 4 dl water bij en verkruimel er het bouillonblokje over. Roer goed en laat even inkoken. Voeg de diepgevroren erwten toe. Kruid met cayennepeper en indien nodig met peper en zout.
-
Serveer de koteletten met de tagliatelle en de saus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs rosé A.O.P. Ventoux Bier Waterloo Tripel Sterk blond bier