- Bewaar

- Bewaar
Gepofte aardappel met avocadosalsa en tonijn
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water, dep droog en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal en bestrijk met 2 eetl. olijfolie. Kruid met het zeezout en zet 50 à 60 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado's in blokjes. Pers de halve citroen en besprenkel er de avocadoblokjes mee.
-
Ontpit de tapastomaten. Snij in blokjes en meng onder de avocadoblokjes. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Laat de tonijn uitlekken. Snipper de lente-uitjes fijn en meng samen met de tonijn onder de zure room.
-
Haal de aardappelen uit de oven. Snij de aardappelen open, maar niet volledig doormidden. Duw de 2 helften een beetje open en verdeel er de avocadomengeling en de tonijnsalade over.
-
Meng de extra vierge olijfolie onder de rucola en serveer als slaatje bij de aardappelen.
+ 6 maanden Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1 Ontpit 80 g tapastomaten en schil 50 g aardappelen. Snij in blokjes. 2 Kook ± 15 min. in een bodempje water. Voeg op het einde het vruchtvlees van 1/4 avocado toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water, dep droog en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal en bestrijk met 2 eetl. olijfolie. Kruid met het zeezout en zet 50 à 60 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado's in blokjes. Pers de halve citroen en besprenkel er de avocadoblokjes mee.
-
Ontpit de tapastomaten. Snij in blokjes en meng onder de avocadoblokjes. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Laat de tonijn uitlekken. Snipper de lente-uitjes fijn en meng samen met de tonijn onder de zure room.
-
Haal de aardappelen uit de oven. Snij de aardappelen open, maar niet volledig doormidden. Duw de 2 helften een beetje open en verdeel er de avocadomengeling en de tonijnsalade over.
-
Meng de extra vierge olijfolie onder de rucola en serveer als slaatje bij de aardappelen.
+ 6 maanden Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1 Ontpit 80 g tapastomaten en schil 50 g aardappelen. Snij in blokjes. 2 Kook ± 15 min. in een bodempje water. Voeg op het einde het vruchtvlees van 1/4 avocado toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica