- Bewaar

- Bewaar
Gepofte krieltjes met ham
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de krieltjes ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de gedroogde tomaten en olijven in kleine stukjes.
-
Snij de gekookte ham in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Snij de krieltjes in 2 en leg ze in een ovenschotel. Snij eerst een heel fijn laagje onder aan de krieltjes weg zodat ze makkelijker blijven liggen.
-
Meng het knoflook, de sjalot, de olijven, de gedroogde tomaten, de ham en de olijfolie. Verdeel deze mengeling over de halve krieltjes en kruid met de Italiaanse kruidenmix.
-
Bestrooi met geraspte mozzarella en kruid met peper en zout.
-
Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de krieltjes ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de gedroogde tomaten en olijven in kleine stukjes.
-
Snij de gekookte ham in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Snij de krieltjes in 2 en leg ze in een ovenschotel. Snij eerst een heel fijn laagje onder aan de krieltjes weg zodat ze makkelijker blijven liggen.
-
Meng het knoflook, de sjalot, de olijven, de gedroogde tomaten, de ham en de olijfolie. Verdeel deze mengeling over de halve krieltjes en kruid met de Italiaanse kruidenmix.
-
Bestrooi met geraspte mozzarella en kruid met peper en zout.
-
Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.