- Bewaar

- Bewaar
Gerolde rosbief in pestokorstje
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Wijn Crozes-Hermitage A.O.P. - Caves Saint-Pierre
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de gerolde rosbief aan alle kanten goudbruin.
-
Leg de rosbief in een ovenschaal en bestrijk met 2 eetl. pesto. Giet er de runderbouillon bij. Bedek met aluminiumfolie en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in de braadpan van het vlees en stoof de champignons 5 à 10 min. op een zacht vuur.
-
Haal de rosbief uit de ovenschaal en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Giet het braadvocht uit de ovenschaal bij de champignons en voeg de verse kaas toe. Laat even inkoken op een hoog vuur en breng op smaak met peper en 1eetl. pesto.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer er de saus bij. Dien op met een fris slaatje en kroketten of frietjes.
Dit gerecht is ook lekker met groene pesto in plaats van rode.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Wijn Crozes-Hermitage A.O.P. - Caves Saint-Pierre
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de gerolde rosbief aan alle kanten goudbruin.
-
Leg de rosbief in een ovenschaal en bestrijk met 2 eetl. pesto. Giet er de runderbouillon bij. Bedek met aluminiumfolie en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in de braadpan van het vlees en stoof de champignons 5 à 10 min. op een zacht vuur.
-
Haal de rosbief uit de ovenschaal en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Giet het braadvocht uit de ovenschaal bij de champignons en voeg de verse kaas toe. Laat even inkoken op een hoog vuur en breng op smaak met peper en 1eetl. pesto.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer er de saus bij. Dien op met een fris slaatje en kroketten of frietjes.
Dit gerecht is ook lekker met groene pesto in plaats van rode.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Wijn Crozes-Hermitage A.O.P. - Caves Saint-Pierre