- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde pangasius met ratatouille
Onze drankensuggesties
Wijn La Tuilerie | A.O.P. Pouilly-Fumé Château du Bois de la Garde rosé | A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water). Verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de ongeschilde courgette en de ui in fijne schijven.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Stoof de uiringen en het fijngesnipperde knoflook al roerend. Voeg de tomatenblokjes, de paprikareepjes, de kappertjes en 1 koffie el. basilicum toe.
-
Kruid met peper en zout. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Verwarm ondertussen de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Giet de ratatouille in een ruime ovenschotel.
-
Schik er de courgetteschijfjes op en leg daarop de diepgevroren stukken vis. Kruid met 1/2 koffiel. basilicum, peper en zout. Giet 2 eetl. olijfolie over de vis.
-
Dek de schotel af en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Verwijder het deksel en laat nog 15 min. bakken. Zet de grill aan en laat de vis nog 5 min. kleuren.
-
Afwerking:
-
Dien de vis op met de ratatouille en pasta. Versier met wat bieslook.
Onze drankensuggesties
Wijn La Tuilerie | A.O.P. Pouilly-Fumé Château du Bois de la Garde rosé | A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water). Verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de ongeschilde courgette en de ui in fijne schijven.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Stoof de uiringen en het fijngesnipperde knoflook al roerend. Voeg de tomatenblokjes, de paprikareepjes, de kappertjes en 1 koffie el. basilicum toe.
-
Kruid met peper en zout. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Verwarm ondertussen de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Giet de ratatouille in een ruime ovenschotel.
-
Schik er de courgetteschijfjes op en leg daarop de diepgevroren stukken vis. Kruid met 1/2 koffiel. basilicum, peper en zout. Giet 2 eetl. olijfolie over de vis.
-
Dek de schotel af en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Verwijder het deksel en laat nog 15 min. bakken. Zet de grill aan en laat de vis nog 5 min. kleuren.
-
Afwerking:
-
Dien de vis op met de ratatouille en pasta. Versier met wat bieslook.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Tuilerie | A.O.P. Pouilly-Fumé Château du Bois de la Garde rosé | A.O.P. Côtes du Rhône