- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde wintergroenten met chipolata
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Speciaalbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en de koolraap en snij in blokjes van ± 1,5 cm.
-
Schil de pastinaken en snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Snij de sjalotten in de lengte in 4.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en hak grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Doe de blokjes aardappel en koolraap, de schijfjes pastinaak en de sjalotten in een grote braadslede of schik ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Meng het fijngesnipperde knoflook, de rozemarijn en 4 eetl. olijfolie onder de groenten. Kruid met peper en zout.
-
Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven. Schep alles na 20 min. eens goed om.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de chipolata's aan alle kanten bruin en gaar.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Speciaalbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en de koolraap en snij in blokjes van ± 1,5 cm.
-
Schil de pastinaken en snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Snij de sjalotten in de lengte in 4.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en hak grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Doe de blokjes aardappel en koolraap, de schijfjes pastinaak en de sjalotten in een grote braadslede of schik ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Meng het fijngesnipperde knoflook, de rozemarijn en 4 eetl. olijfolie onder de groenten. Kruid met peper en zout.
-
Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven. Schep alles na 20 min. eens goed om.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de chipolata's aan alle kanten bruin en gaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Speciaalbier Wijn Côtes du Rhône A.O.P. - Les Hauts Rocs - Milieubewuste teelt