- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde zalm met coppa en gevulde ronde courgette
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Haut-Poitou A.O.P. `Koââ' Sauvignon Blanc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de aubergine in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de hoedjes van de courgettes en hol uit tot op 1 cm van de rand. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg het vruchtvlees van de courgettes, de paprika en de aubergine toe. Roerbak 5 min. Meng er de helft van het basilicum onder en kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde courgettes met de gestoofde groenten. Schik in een ovenschaal en verdeel er indien nodig de rest van de vulling rond. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schik intussen de stukken zalm naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie met chilipeper en kruid met peper en zout. Snij de coppa in fijne reepjes en schik ze op de zalm. Zet ± 25 min. bij de groenten in de oven.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de rest van het basilicum onder. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Haut-Poitou A.O.P. `Koââ' Sauvignon Blanc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de aubergine in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de hoedjes van de courgettes en hol uit tot op 1 cm van de rand. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg het vruchtvlees van de courgettes, de paprika en de aubergine toe. Roerbak 5 min. Meng er de helft van het basilicum onder en kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde courgettes met de gestoofde groenten. Schik in een ovenschaal en verdeel er indien nodig de rest van de vulling rond. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Schik intussen de stukken zalm naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie met chilipeper en kruid met peper en zout. Snij de coppa in fijne reepjes en schik ze op de zalm. Zet ± 25 min. bij de groenten in de oven.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de rest van het basilicum onder. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Haut-Poitou A.O.P. `Koââ' Sauvignon Blanc