- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde zoete aardappelen met chutney en koriander
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Schil ondertussen de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en ras el hanout. Meng goed dooreen.
-
Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot de zoete aardappelen mooi geroosterd zijn.
-
Hak ondertussen de lente-uitjes en de koriander grof.
-
Meng ook de sherryazijn met de chutney en 2 eetl. olijfolie. Giet deze dressing over de geroosterde blokjes zoete aardappel.
-
Strooi er de grof gehakte lenteuitjes en koriander over, samen met de rozijnen en de notenmix.
Dit bijgerecht is heerlijk warm, lauw of koud met kip of varken op de barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Schil ondertussen de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en ras el hanout. Meng goed dooreen.
-
Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot de zoete aardappelen mooi geroosterd zijn.
-
Hak ondertussen de lente-uitjes en de koriander grof.
-
Meng ook de sherryazijn met de chutney en 2 eetl. olijfolie. Giet deze dressing over de geroosterde blokjes zoete aardappel.
-
Strooi er de grof gehakte lenteuitjes en koriander over, samen met de rozijnen en de notenmix.
Dit bijgerecht is heerlijk warm, lauw of koud met kip of varken op de barbecue.