- Bewaar

- Bewaar
Gestoofde wittekool
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wittekool in reepjes en dan in kleinere stukjes.
-
Schil de appel, snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en bak de uien glazig. Voeg de mosterd en kerrie toe en roer goed onder.
-
Voeg de wittekool toe en roerbak gedurende 4 min.
-
Giet er 2 dl water over en voeg de sojasaus en de blokjes appel toe. Laat 15 min. afgedekt sudderen. Roer af en toe tot de kool zacht geworden is. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wittekool in reepjes en dan in kleinere stukjes.
-
Schil de appel, snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en bak de uien glazig. Voeg de mosterd en kerrie toe en roer goed onder.
-
Voeg de wittekool toe en roerbak gedurende 4 min.
-
Giet er 2 dl water over en voeg de sojasaus en de blokjes appel toe. Laat 15 min. afgedekt sudderen. Roer af en toe tot de kool zacht geworden is. Kruid naar smaak met peper en zout.