- Bewaar

- Bewaar
Gestoomde scampi's en schelvis met tomatensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine La Grande Blanche A.C. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kervelbolletjes ontdooien.
-
Snipper de look en de basilicumblaadjes fijn.
-
Dompel de tomaten 10 sec. onder in kokend water, pel ze en snij in kleine blokjes. Meng de tomatenblokjes met de look, het basilicum, de olijfolie, peper en zout.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen gaar, giet af en pureer. Meng met de kervel en de plattekaas en kruid met peper en zout. Dek af en hou warm.
-
Breng 0,5 L water aan de kook, samen met de schijfjes citroen, het bouillonblokje en het blaadje laurier.
-
Plaats de diepgevroren schelvisfilets in een stoommandje, of op een rooster boven de pan, en laat stomen.
-
Voeg na 5 min. de diepgevroren scampi's toe en laat nog ± 10 min. stomen.
-
Verwarm de tomatenmengeling.
-
Afwerking:
-
Serveer de gestoomde schelvis en scampi's met de kervelpuree en de tomatensaus.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine La Grande Blanche A.C. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kervelbolletjes ontdooien.
-
Snipper de look en de basilicumblaadjes fijn.
-
Dompel de tomaten 10 sec. onder in kokend water, pel ze en snij in kleine blokjes. Meng de tomatenblokjes met de look, het basilicum, de olijfolie, peper en zout.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen gaar, giet af en pureer. Meng met de kervel en de plattekaas en kruid met peper en zout. Dek af en hou warm.
-
Breng 0,5 L water aan de kook, samen met de schijfjes citroen, het bouillonblokje en het blaadje laurier.
-
Plaats de diepgevroren schelvisfilets in een stoommandje, of op een rooster boven de pan, en laat stomen.
-
Voeg na 5 min. de diepgevroren scampi's toe en laat nog ± 10 min. stomen.
-
Verwarm de tomatenmengeling.
-
Afwerking:
-
Serveer de gestoomde schelvis en scampi's met de kervelpuree en de tomatensaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine La Grande Blanche A.C. Côtes de Provence