- Bewaar

- Bewaar
Gevogeltepita met champignons en verse frietjes
Onze drankensuggesties
Bier Tout Bien Pils Wijn Salento I.G.T. Appassimento Tenute Rubino Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de rode ui, het knoflook en de peterselie fijn. Meng met de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Snij de champignons in 2 of 4, afhankelijk van de grootte
-
Schil de koolrabi, rasp hem en meng met de groentemix.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de gevogeltepita en de champignons ± 10 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de verse frieten in de voorverwarmde oven (instructies: zie verpakking).
-
Verdeel de frieten en de gevogeltepita met champignons over de borden en geef er de groentemix met koolrabi bij. Lepel er de peterselieyoghurt over.
Groentemix Bordje krokant?
Dat is een mengeling van wittekool, wortel, krulandijvie en rode paprika.
Onze drankensuggesties
Bier Tout Bien Pils Wijn Salento I.G.T. Appassimento Tenute Rubino Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de rode ui, het knoflook en de peterselie fijn. Meng met de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Snij de champignons in 2 of 4, afhankelijk van de grootte
-
Schil de koolrabi, rasp hem en meng met de groentemix.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de gevogeltepita en de champignons ± 10 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de verse frieten in de voorverwarmde oven (instructies: zie verpakking).
-
Verdeel de frieten en de gevogeltepita met champignons over de borden en geef er de groentemix met koolrabi bij. Lepel er de peterselieyoghurt over.
Groentemix Bordje krokant?
Dat is een mengeling van wittekool, wortel, krulandijvie en rode paprika.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tout Bien Pils Wijn Salento I.G.T. Appassimento Tenute Rubino Puglia - Italië