- Bewaar

- Bewaar
Gevuld varkenshaasje met geroosterde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Wijn Château Florence - A.O.P. Saint-Chinian
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de pastinaken en de wortelen en snij in de lengte in 2. Snij daarna in stukjes van ± 2 cm lang en 2 cm dik.
-
Schil de aardappelen en snij in even grote stukken als de groenten.
-
Snij de gepelde sjalotten in de lengte in 2.
-
Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen en de groenten in een grote mengkom en meng er 1 dl olijfolie, de stukken sjalot, de gepelde knoflookteentjes en de takjes rozemarijn en tijm goed onder. Kruid met peper en zout. Schep op een bakplaat met bakpapier en schik de aardappelen en de groenten mooi naast elkaar (ze mogen elkaar niet overlappen). Bak 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen het varkenshaasje aan 1 kant in de lengte open, maar snij het niet volledig doormidden. Vouw het varkenshaasje open en besmeer de binnenkant met de pesto. Bestrooi met de parmezaan en vouw dicht. Wikkel de sneetjes parmaham rond het varkenshaasje.
-
Vet een kleine ovenschaal in met 1 koffi el. olijfolie en leg er het varkenshaasje in. Zet 30 min. bij de groenten in de oven.
-
Haal het varkenshaasje uit de oven en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in schuine sneetjes en geef er de geroosterde groenten bij.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Wijn Château Florence - A.O.P. Saint-Chinian
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Schil de pastinaken en de wortelen en snij in de lengte in 2. Snij daarna in stukjes van ± 2 cm lang en 2 cm dik.
-
Schil de aardappelen en snij in even grote stukken als de groenten.
-
Snij de gepelde sjalotten in de lengte in 2.
-
Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen en de groenten in een grote mengkom en meng er 1 dl olijfolie, de stukken sjalot, de gepelde knoflookteentjes en de takjes rozemarijn en tijm goed onder. Kruid met peper en zout. Schep op een bakplaat met bakpapier en schik de aardappelen en de groenten mooi naast elkaar (ze mogen elkaar niet overlappen). Bak 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen het varkenshaasje aan 1 kant in de lengte open, maar snij het niet volledig doormidden. Vouw het varkenshaasje open en besmeer de binnenkant met de pesto. Bestrooi met de parmezaan en vouw dicht. Wikkel de sneetjes parmaham rond het varkenshaasje.
-
Vet een kleine ovenschaal in met 1 koffi el. olijfolie en leg er het varkenshaasje in. Zet 30 min. bij de groenten in de oven.
-
Haal het varkenshaasje uit de oven en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in schuine sneetjes en geef er de geroosterde groenten bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Wijn Château Florence - A.O.P. Saint-Chinian