- Bewaar

- Bewaar
Gevulde aardappel met soufflé van tuinkers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 35 min. in de schil in lichtgezouten water. Giet af. Snij er een hoedje af en hol ze uit tot op 1 cm van de rand. Plet het kruim tot puree.
-
Snipper de tuinkers fijn en mix met de room. Meng samen met de eidooier, de olijfolie en peper onder de puree. Laat volledig afkoelen.
-
Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder de koude puree.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Vul de aardappelen met de tuinkerssoufflé en schik in een ovenschaal. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Ideaal bij gegrild vlees op de barbecue, met een frisse salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 35 min. in de schil in lichtgezouten water. Giet af. Snij er een hoedje af en hol ze uit tot op 1 cm van de rand. Plet het kruim tot puree.
-
Snipper de tuinkers fijn en mix met de room. Meng samen met de eidooier, de olijfolie en peper onder de puree. Laat volledig afkoelen.
-
Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder de koude puree.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Vul de aardappelen met de tuinkerssoufflé en schik in een ovenschaal. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Ideaal bij gegrild vlees op de barbecue, met een frisse salade.