- Bewaar

- Bewaar
Gevulde aubergines met taboulé
Onze drankensuggesties
Bier Blonden Os Bière blonde Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de aubergines in de lengte in 2 en laat het steeltje zitten. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de auberginehelften over. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven.
-
Snipper ondertussen de uien, het knoflook en de platte peterselie fijn.
-
Snij de groene pepertjes in 2 en laat het steeltje zitten. Haal de pitjes eruit.
-
Snij 1 tomaat in 8 schijfjes. Verwijder de pitjes uit de 2 andere tomaten en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig. Voeg het gehakt toe, maak los met een vork en bak bruin.
-
Voeg de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe. Kruid met zwarte peper, zout en het paprikapoeder. Laat nog 10 min. garen. Voeg 2 min. voor het einde van de gaartijd de fijngesnipperde peterselie toe.
-
Verdeel het gehaktmengsel over de auberginehelften en werk elke helft af met 2 schijfjes tomaat en een half groen pepertje. Zet opnieuw 15 min. in de oven.
Onze drankensuggesties
Bier Blonden Os Bière blonde Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de aubergines in de lengte in 2 en laat het steeltje zitten. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de auberginehelften over. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven.
-
Snipper ondertussen de uien, het knoflook en de platte peterselie fijn.
-
Snij de groene pepertjes in 2 en laat het steeltje zitten. Haal de pitjes eruit.
-
Snij 1 tomaat in 8 schijfjes. Verwijder de pitjes uit de 2 andere tomaten en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig. Voeg het gehakt toe, maak los met een vork en bak bruin.
-
Voeg de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe. Kruid met zwarte peper, zout en het paprikapoeder. Laat nog 10 min. garen. Voeg 2 min. voor het einde van de gaartijd de fijngesnipperde peterselie toe.
-
Verdeel het gehaktmengsel over de auberginehelften en werk elke helft af met 2 schijfjes tomaat en een half groen pepertje. Zet opnieuw 15 min. in de oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Blonden Os Bière blonde Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois