- Bewaar

- Bewaar
Gevulde courgettes met bospaddenstoelen
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepgevroren bospaddenstoelen oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Snij ze in kleinere stukjes.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte doormidden. Snij elke helft in 2 en schraap er de zaadjes uit.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. sudderen. Roer er de champignons onder en kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. garen.
-
Leg de courgettes in een ovenschaal en vul met het champignonmengsel. Bestrooi met de geraspte kaas. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groentemix 5 à 10 min., tot alles goed warm is. Voeg eventueel wat room toe om het geheel smeuïger te maken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de courgettes over de borden en geef er wat van de groentemix bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepgevroren bospaddenstoelen oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Snij ze in kleinere stukjes.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte doormidden. Snij elke helft in 2 en schraap er de zaadjes uit.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. sudderen. Roer er de champignons onder en kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. garen.
-
Leg de courgettes in een ovenschaal en vul met het champignonmengsel. Bestrooi met de geraspte kaas. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groentemix 5 à 10 min., tot alles goed warm is. Voeg eventueel wat room toe om het geheel smeuïger te maken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de courgettes over de borden en geef er wat van de groentemix bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc A.O.P. Anjou