- Bewaar

- Bewaar
Gevulde forel met kruidige krieltjes
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.C. Alsace Wijn Mâcon-Villages A.C. Grande Réserve Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen volledig ontdooien. Spoel ze af en dep goed droog aan de binnen- en buitenkant.
-
Snij de mozzarella en de tomaten in fijne schijfjes. Vul er de forellen mee en vouw ze dicht.
-
Bereiding:
-
Spreid het kruidenzout uit over een grote bakplaat en leg er de krieltjes op. Laat voldoende plaats over om er achteraf de forellen naast te leggen.
-
Schuif de bakplaat met krieltjes in een op 190 °C voorverwarmde oven gedurende 10 min.
-
Leg de gevulde forellen naast de aardappelen op de bakplaat. Laat nog 15 à 20 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde forellen met de krieltjes en een gemengde sla.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.C. Alsace Wijn Mâcon-Villages A.C. Grande Réserve Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen volledig ontdooien. Spoel ze af en dep goed droog aan de binnen- en buitenkant.
-
Snij de mozzarella en de tomaten in fijne schijfjes. Vul er de forellen mee en vouw ze dicht.
-
Bereiding:
-
Spreid het kruidenzout uit over een grote bakplaat en leg er de krieltjes op. Laat voldoende plaats over om er achteraf de forellen naast te leggen.
-
Schuif de bakplaat met krieltjes in een op 190 °C voorverwarmde oven gedurende 10 min.
-
Leg de gevulde forellen naast de aardappelen op de bakplaat. Laat nog 15 à 20 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde forellen met de krieltjes en een gemengde sla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.C. Alsace Wijn Mâcon-Villages A.C. Grande Réserve Cave de Viré