- Bewaar

- Bewaar
Gevulde kalfslapjes met tagliatelle in paprika-tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre 'L'Excellence de Signargues' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de mozzarella in 4 plakjes.
-
Hak het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
Leg een plakje mozzarella op elke kalfsesclaope. Bestrooi met wat grofgehakt basilicum en kruid met peper en zout. Vouw dicht en steek vast met een prikker.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een stoofpot met dikke bodem en bak de kalfsescalope 1 min. goudbruin aan elke kant. Zet het vuur lager en laat nog 3 à 4 min. garen. Haal uit de kookpot en hou warm onder aliminiumfolie.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de paprikareepjes toe en stoof 4 à 5 min. Blus met 1 dl water en de kerstomatenpassata. Laat nog 5 à 8 min. garen. Voeg de tagliatelle en de rest van het grofgehakte basilicum toe en laat 5 à 8 min. garen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de kalfslapjes opnieuw toe en laat nog 3 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Doe de pasta en de groentesaus in een grote schaal en leg er de kalfslapjes op. Werk af met een draai van de pepermolen en de basilicumblaadjes. Serveer met de slamix.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre 'L'Excellence de Signargues' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de mozzarella in 4 plakjes.
-
Hak het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
Leg een plakje mozzarella op elke kalfsesclaope. Bestrooi met wat grofgehakt basilicum en kruid met peper en zout. Vouw dicht en steek vast met een prikker.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een stoofpot met dikke bodem en bak de kalfsescalope 1 min. goudbruin aan elke kant. Zet het vuur lager en laat nog 3 à 4 min. garen. Haal uit de kookpot en hou warm onder aliminiumfolie.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de paprikareepjes toe en stoof 4 à 5 min. Blus met 1 dl water en de kerstomatenpassata. Laat nog 5 à 8 min. garen. Voeg de tagliatelle en de rest van het grofgehakte basilicum toe en laat 5 à 8 min. garen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de kalfslapjes opnieuw toe en laat nog 3 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Doe de pasta en de groentesaus in een grote schaal en leg er de kalfslapjes op. Werk af met een draai van de pepermolen en de basilicumblaadjes. Serveer met de slamix.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre 'L'Excellence de Signargues' A.O.P. Côtes du Rhône Villages