- Bewaar

- Bewaar
Gevulde kalkoensnede met risone en spinazie-wortelpannetje
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château De Vaugelas 'Le Prieuré' A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pastinaak en de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn en meng onder de roomkaas.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Roer er de blokjes pastinaak en wortel onder en overgiet met 2 dl water. Verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. garen op een zacht vuur. Roer er 2 min. voor het einde de spinazie onder en laat slinken.
-
Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Bestrijk de kalkoenensneden met de notenroomkaas en kruid met peper en zout. Vouw dicht.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenensneden 5 à 7 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château De Vaugelas 'Le Prieuré' A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pastinaak en de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn en meng onder de roomkaas.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Roer er de blokjes pastinaak en wortel onder en overgiet met 2 dl water. Verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. garen op een zacht vuur. Roer er 2 min. voor het einde de spinazie onder en laat slinken.
-
Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Bestrijk de kalkoenensneden met de notenroomkaas en kruid met peper en zout. Vouw dicht.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenensneden 5 à 7 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château De Vaugelas 'Le Prieuré' A.O.P. Corbières