Gevulde kip
Gevulde kip

Gevulde kip

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 252 kcal
Vet 9 g
Koolhydraat 8.9 g
Eiwit 38.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de olijven fijn en meng met de pesto en ricotta.

  3. Bereiding:
  4. Snij de kipfilets open als een sandwich en vul met de ricottamengeling.

  5. Wikkel elke opgevulde filet in een vel aluminiumfolie en bak gedurende 10 à 15 min. op de barbecue. Draai regelmatig om.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de olijven fijn en meng met de pesto en ricotta.

  3. Bereiding:
  4. Snij de kipfilets open als een sandwich en vul met de ricottamengeling.

  5. Wikkel elke opgevulde filet in een vel aluminiumfolie en bak gedurende 10 à 15 min. op de barbecue. Draai regelmatig om.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 252 kcal
Vet 9 g
Koolhydraat 8.9 g
Eiwit 38.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje Wijn Schitterende rode wijn uit Noord-Spanje (Rioja), gerijpt op eikenhouten vaten. Hierdoor is het boeket voorzien van een lichte houttoets die perfect samengaat met de fruitigheid en de finesse van deze wijn. Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Heerlijke rode wijn uit Zuid-Afrika, met een pittig boeket van rood fruit, kruiden en een mooie houttoets (de wijn rijpte in eiken vaten).

Bekijk het recept digitaal