- Bewaar

- Bewaar
Gevulde kipfilet met spinazie, ricotta en risone
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales rosé Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de halfgedroogde kerstomaten fijn.
-
Mix de helft van de spinazie met de ricotta tot een gladde massa. Voeg de halfgedroogde kerstomaten toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak bovenaan elke kipfilet 4 inkepingen (snij niet volledig door).
-
Vul de inkepingen met de ricottamengeling en kruid de kipfilets met zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kipfilets aan beide kanten goudbruin. Draai ze voorzichtig om.
-
Schik de kipfilets in een ovenschaal en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper de rest van de spinazie fijn en meng onder de Griekse pasta. Meng met 2 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout.
Baby eet mee +6 maanden Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding 20 min. 1 Snij 15 g halve borstfilet van braadkip in kleine stukjes. Snipper 80 g verse spinazie fijn. 2 Kook samen met 2 eetl. Griekse pasta (risone) 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Plet tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales rosé Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de halfgedroogde kerstomaten fijn.
-
Mix de helft van de spinazie met de ricotta tot een gladde massa. Voeg de halfgedroogde kerstomaten toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak bovenaan elke kipfilet 4 inkepingen (snij niet volledig door).
-
Vul de inkepingen met de ricottamengeling en kruid de kipfilets met zwarte peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kipfilets aan beide kanten goudbruin. Draai ze voorzichtig om.
-
Schik de kipfilets in een ovenschaal en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper de rest van de spinazie fijn en meng onder de Griekse pasta. Meng met 2 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout.
Baby eet mee +6 maanden Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding 20 min. 1 Snij 15 g halve borstfilet van braadkip in kleine stukjes. Snipper 80 g verse spinazie fijn. 2 Kook samen met 2 eetl. Griekse pasta (risone) 15 min. gaar in een bodempje water. 3 Plet tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales rosé Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc