- Bewaar

- Bewaar
Gevulde paprika's met duo van aardappel en groenteballetjes
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Cune Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min)
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen. Snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en laat het groene steeltje eraan. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de 2 soorten aardappelen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Pers intussen het knoflook fijn en snipper de rode ui fijn. Plet de kruidnagel in de vijzel en hak de pistachenoten en de koriander fijn.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de aardappelen en voeg het knoflook, de rode ui, de komijn, de kruidnagel en de tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout. Roerbak 3 min.
-
Meng er de aardappelen en de helft van de koriander onder.
-
Verdeel het aardappelmengsel over de paprika's en leg ze in een ovenschaal. Zet 55 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel er de kaas over en zet nog 5 min. in de oven. Zet 2 min. voor het einde de ovengrill aan.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjes 4 à 5 min
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een gele en een rode paprikahelft. Werk af met de rest van de koriander en de gehakte pistachenoten. Serveer met de groenteballetjes.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Cune Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min)
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen. Snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en laat het groene steeltje eraan. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de 2 soorten aardappelen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Pers intussen het knoflook fijn en snipper de rode ui fijn. Plet de kruidnagel in de vijzel en hak de pistachenoten en de koriander fijn.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de aardappelen en voeg het knoflook, de rode ui, de komijn, de kruidnagel en de tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout. Roerbak 3 min.
-
Meng er de aardappelen en de helft van de koriander onder.
-
Verdeel het aardappelmengsel over de paprika's en leg ze in een ovenschaal. Zet 55 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel er de kaas over en zet nog 5 min. in de oven. Zet 2 min. voor het einde de ovengrill aan.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de balletjes 4 à 5 min
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een gele en een rode paprikahelft. Werk af met de rest van de koriander en de gehakte pistachenoten. Serveer met de groenteballetjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Cune Crianza D.O.C. Rioja Spanje