- Bewaar

- Bewaar
Gevulde pasta met champignons en varkensreepjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Barbaresco D.O.C.G. Riserva San Silvestro Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukken van 1 cm.
-
Snipper de salie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de champignons goudbruin. Bestrooi met de fijngesnipperde salie en kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Smelt de boter in dezelfde pan en stoof het witloof 10 min. Kruid met peper en zout en meng er de champignons en de rode pesto onder. Meng onder de pasta.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de varkenssneden 3 min. Aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de varkenssneden in brede repen en serveer bij de pasta.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 2 grantortelli's 4 min. gaar in een bodempje water. Giet af. 2 Haal voor het kruiden bij stap 3 50 g witloof en 50 g champignons uit de pan. Kruid met peper. 3 Verhit 1/2 koffiel. olijfolie in een pan en bak 40 g varkenssnede 4 min. goudbruin. Snij het vlees en de grantortelli's in stukken en meng onder de groenten. Kruid met een beetje peper.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Barbaresco D.O.C.G. Riserva San Silvestro Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukken van 1 cm.
-
Snipper de salie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de champignons goudbruin. Bestrooi met de fijngesnipperde salie en kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Smelt de boter in dezelfde pan en stoof het witloof 10 min. Kruid met peper en zout en meng er de champignons en de rode pesto onder. Meng onder de pasta.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de varkenssneden 3 min. Aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de varkenssneden in brede repen en serveer bij de pasta.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (20 min.) 1 Kook 2 grantortelli's 4 min. gaar in een bodempje water. Giet af. 2 Haal voor het kruiden bij stap 3 50 g witloof en 50 g champignons uit de pan. Kruid met peper. 3 Verhit 1/2 koffiel. olijfolie in een pan en bak 40 g varkenssnede 4 min. goudbruin. Snij het vlees en de grantortelli's in stukken en meng onder de groenten. Kruid met een beetje peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Barbaresco D.O.C.G. Riserva San Silvestro Piemonte - Italië