- Bewaar

- Bewaar
Gevulde rode paprika's met notenpuree
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond Sterk blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras 'Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de hoedjes van de paprika's. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Hak de notenmengeling grof (dat gaat makkelijk als u de mengeling in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de peterselie en de noten onder.
-
Pureer de aardappelen en meng er het notenmengsel en de zure room onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vul de paprika's met de puree tot op 1 cm van de rand. Breek een ei boven de puree. Sluit de paprika's af met het hoedje en bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Eten er kindjes mee? Snij een gezichtje in de gevulde paprika's voor u ze in de oven zet. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. Snij 100 g rode paprika in kleine blokjes. Snipper de blaadjes van 1 takje peterselie fijn. 2 Kook of stoom de aardappel, de rode paprika en de peterselie 20 min. gaar. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een braadpan en bak 1 ei. 4 Meng het ei onder de groenten en prak fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond Sterk blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras 'Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de hoedjes van de paprika's. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Hak de notenmengeling grof (dat gaat makkelijk als u de mengeling in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de peterselie en de noten onder.
-
Pureer de aardappelen en meng er het notenmengsel en de zure room onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vul de paprika's met de puree tot op 1 cm van de rand. Breek een ei boven de puree. Sluit de paprika's af met het hoedje en bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
Eten er kindjes mee? Snij een gezichtje in de gevulde paprika's voor u ze in de oven zet. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. Snij 100 g rode paprika in kleine blokjes. Snipper de blaadjes van 1 takje peterselie fijn. 2 Kook of stoom de aardappel, de rode paprika en de peterselie 20 min. gaar. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een braadpan en bak 1 ei. 4 Meng het ei onder de groenten en prak fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Blond Sterk blond bier Wijn Domaine Royal de Jarras 'Tête de Cuvée' Gris I.G.P. Sable de Camargue