Gevulde schelpen
Gevulde schelpen

Gevulde schelpen

Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 232 kcal
Vet 8.8 g
Koolhydraat 26.8 g
Eiwit 10.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de diepgevroren mantelschelpen 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven, op 200 °C.

  3. Zet het stokbroodje in de oven bij de mantelschelpen (baktijd: zie verpakking). Laat even afkoelen en snij in sneetjes.

  4. Afwerking:
  5. Bestrooi de mantelschelpen eventueel met verse noordzeegarnalen en serveer met het stokbrood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de diepgevroren mantelschelpen 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven, op 200 °C.

  3. Zet het stokbroodje in de oven bij de mantelschelpen (baktijd: zie verpakking). Laat even afkoelen en snij in sneetjes.

  4. Afwerking:
  5. Bestrooi de mantelschelpen eventueel met verse noordzeegarnalen en serveer met het stokbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 232 kcal
Vet 8.8 g
Koolhydraat 26.8 g
Eiwit 10.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Pouilly-Fumé A.O.P. 'La Tuilerie'

Bekijk het recept digitaal