- Bewaar

- Bewaar
Gevulde tomaten met kruidig gehakt en penne
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn Caves Saint-Pierre 'Vieilles Vignes' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het hoedje van de tomaten en lepel het vruchtvlees eruit. Kruid de binnenkant van de tomaten lichtjes met zout en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier.
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 30 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Mix de hoedjes en het vruchtvlees van de tomaten samen met 2 gepelde teentjes knoflook, de tomatenpuree, de olijfolie, de kurkuma, de koriander, de cayennepeper, peper en zout tot een gladde massa. Giet de saus in een ovenschaal.
-
Pers 2 teentjes knoflook en meng met de filet americain, de geraspte emmentaler, de ui, de peterselie, het paneermeel en het ei. Kruid met het komijnpoeder, peper en zout.
-
Vul de tomaten met het gehaktmengsel en zet ze in de ovenschaal. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn Caves Saint-Pierre 'Vieilles Vignes' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het hoedje van de tomaten en lepel het vruchtvlees eruit. Kruid de binnenkant van de tomaten lichtjes met zout en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier.
-
Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 30 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Mix de hoedjes en het vruchtvlees van de tomaten samen met 2 gepelde teentjes knoflook, de tomatenpuree, de olijfolie, de kurkuma, de koriander, de cayennepeper, peper en zout tot een gladde massa. Giet de saus in een ovenschaal.
-
Pers 2 teentjes knoflook en meng met de filet americain, de geraspte emmentaler, de ui, de peterselie, het paneermeel en het ei. Kruid met het komijnpoeder, peper en zout.
-
Vul de tomaten met het gehaktmengsel en zet ze in de ovenschaal. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn Caves Saint-Pierre 'Vieilles Vignes' A.O.P. Côtes du Rhône