Glutenvrije fusilli met broccolisaus en gerookte zalm
Glutenvrije fusilli met broccolisaus en gerookte zalm

Glutenvrije fusilli met broccolisaus en gerookte zalm

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 729 kcal
Vet 21.1 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 101.8 g
Suiker 4.6 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 29.5 g
Zout 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de lente-uitjes in ringen. Hou het wit en het groen apart.

  4. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes.

  5. Snij de radijzen in 4.

  6. Bereiding:
  7. Kook de broccoliroosjes en -blokjes 4 à 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Schep de broccoli eruit.

  8. Kook de pasta gaar in het water van de broccoli kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Mix de helft van de broccoli met de zure room en het wit van de lente-uitjes. Kruid met peper en zout. Voeg het sap van de limoen toe.

  10. Meng de pasta met de broccolisaus, de radijzen en ten slotte de zalm.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de pasta in diepe borden. Werk af met de broccoliroosjes, het groen van de lente-uitjes en enkele plukjes dille.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de lente-uitjes in ringen. Hou het wit en het groen apart.

  4. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes.

  5. Snij de radijzen in 4.

  6. Bereiding:
  7. Kook de broccoliroosjes en -blokjes 4 à 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Schep de broccoli eruit.

  8. Kook de pasta gaar in het water van de broccoli kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Mix de helft van de broccoli met de zure room en het wit van de lente-uitjes. Kruid met peper en zout. Voeg het sap van de limoen toe.

  10. Meng de pasta met de broccolisaus, de radijzen en ten slotte de zalm.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de pasta in diepe borden. Werk af met de broccoliroosjes, het groen van de lente-uitjes en enkele plukjes dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 729 kcal
Vet 21.1 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 101.8 g
Suiker 4.6 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 29.5 g
Zout 2.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Delirium Tremens Sterk blond bier Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc

Bekijk het recept digitaal