- Bewaar

- Bewaar
Gnocchi met bloemkool en paprikasaus uit de oven
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier La Trappe Nillis alcoholvrij bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 20 min. in de oven
-
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook 6 min. in lichtgezouten water. Hou 1 dl kookvocht aan de kant en giet de rest af.
-
Snipper intussen het knoflook en de ui fijn. Snij de prei in de lengte in 2 en vervolgens in fijne reepjes. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de ui glazig. Doe in een hoge kom of maatbeker en voeg de uitgelekte gegrilde papirka’s, 1/4 van de bloemkool en de helft van het vegan alternatief voor gemalen kaas toe. Schenk er het kookvocht van de bloemkool bij en mix fijn. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1/4 olijfolie in de pan waarin je de ui gestoofd hebt en stoof de prei 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de gnocchi over een ovenschaal met de rest van de bloemkool, de kikkererwten en de prei. Meng met de rest van olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er de paprikasaus en de rest van het vegan alternatief voor gemalen kaas over. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier La Trappe Nillis alcoholvrij bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 20 min. in de oven
-
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook 6 min. in lichtgezouten water. Hou 1 dl kookvocht aan de kant en giet de rest af.
-
Snipper intussen het knoflook en de ui fijn. Snij de prei in de lengte in 2 en vervolgens in fijne reepjes. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de ui glazig. Doe in een hoge kom of maatbeker en voeg de uitgelekte gegrilde papirka’s, 1/4 van de bloemkool en de helft van het vegan alternatief voor gemalen kaas toe. Schenk er het kookvocht van de bloemkool bij en mix fijn. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1/4 olijfolie in de pan waarin je de ui gestoofd hebt en stoof de prei 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de gnocchi over een ovenschaal met de rest van de bloemkool, de kikkererwten en de prei. Meng met de rest van olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er de paprikasaus en de rest van het vegan alternatief voor gemalen kaas over. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier La Trappe Nillis alcoholvrij bier